Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Budapest - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adina konferenciahotel

Adina konferenciahotel

Rendezvényszervezés - Konferenciahotel A kis megbeszélések specialistája Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezéssel - igazgatósági ülések, kis találkozók, szemináriumok és egyéb rendezvények lebonyolításával - is foglalkoznak. Szállodáink kellemes helyszínt biztosítanak számos európai nagyvárosban méltányos áron, valamint tapasztalt és professzionális konferenciaszolgáltatásokat nyújtanak, így Ön döntheti el, hogy milyen formában és hol szeretné megtartani a megbeszélést. Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezői bármilyen megbeszélést megszerveznek Önnek, nincs lehetetlen feladat - személyre szabott és professzionális szolgáltatást biztosítunk a konferencia elejétől a végéig.

Alfa art hotel superior

Alfa art hotel superior

A szolgáltatás minőségét szükségszerűen folyamatosan fejlesztjük. Tevékenységünket a fenntartható fejlődés elvei szerint, a környezettel teljes összhangban kívánjuk folytatni. A működtetett minőségirányítási rendszer, amely magába foglalja a vevői elégedettség mellett a folyamatos fejlődés lehetőségét is. Az Alfa Art Hotel superior vezetőségének meggyőződése, hogy maximális teljesítményt csak tökéletes csapatmunkával és jó hangulatú közegben lehet nyújtani, így ezek megteremtésére nagy hangsúlyt helyez. Ennek megvalósításához elvárja valamennyi alkalmazottja folyamatos, aktív és pozitív közreműködését, javaslattétel formájában is. Minden munkatársunk belső meggyőződésévé válik az, hogy munkájának minőségét és teljesítményét folyamatosan emelje. Ezt a vállalat belső struktúrája és működése folyamatosan ösztönzi. Tudatosan állást foglal a vevőközpontú tevékenység mellett, amely biztosítja a minőségi munkakörülmények, a minőségi szolgáltatások folyamatos javításának feltételeit. Működésünk során figyelembe vesszük a vevői elvárásokat, a természeti, épített környezet érdekeit is.

Golden Park Hotel

Golden Park Hotel

A Golden Park Hotel**** tökéletes kiindulópontja lehet a város felfedezésének, de adottságai miatt kiválóan megfelel azoknak is, akik üzleti ügyben látogatnak el Budapestre. A fapados légitársaságokkal érkező vendégeink igényeinek a látnivalók közelsége mellett árképzésünkkel, szolgáltatásainkkal, illetve kényelmes szobáinkkal kívánunk maximálisan megfelelni. A szálloda Budapest központi részén fekszik, Budapest majd minden látnivalója könnyen elérhető metróval, autóbusszal, vagy trolibusszal, de Budapest legszebb és látnivalókban leggazdagabb parkja, a Városliget egy alig 10 perces sétával is megközelíthető. Akár csak Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, az Aréna Plaza.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Hotel Benczur

Hotel Benczur

Rendezvényszolgálat - Konferencia hotel. Szállodánk hat különböző méretű különteremmel és egy a'la carte étteremmel rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionáltak, a legkorszerűbb technikával felszereltek és minden igényt kielégítően, változatosan berendezhetőek. A legnagyobb 250, a legkisebb helyiségünk pedig 20 fő befogadására képes. Szállodánk teraszai, hangulatos, árnyas belső kertje tavasztól őszig egyedülálló lehetőséget nyújtanak különleges hangulatú fogadások, konferenciák, kerti partik, szabadtéri rendezvények lebonyolításához.

Hotel Victoria

Hotel Victoria

A Hotel Victoria Budapest történelmi belvárosának a szívében fekszik, a budai oldalon közvetlenül a Duna partján. Mivel az épületben széles panoráma ablakok vannak, minden szobából fantasztikus kilátás nyílik a városra. A szálloda igazán vonzó helyen van, közvetlenül a Budai Vár szomszédságában, 10 perc sétányira a Mátyás templomtól és 5 percre a Lánchídtól. A műemlékek, a főbb látnivalók, a művészeti, bevásárló negyedek és a sétálóutcák, Budapest üzleti és pénzügyi negyede is mind könnyen elérhetők akár gyalogosan is.

Rubin wellness & konferencia hotel

Rubin wellness & konferencia hotel

Konferencia &rendezvény. Miért válasszon éppen minket, ha helyszínt keres? A Rubin Wellness &Conference Hotel egyik előnye a még csúcsforgalomban is nagyszámú parkolási lehetőséget biztosító kültéri parkoló, a 9 különböző méretű konferenciaterem, a felújított szállodai szobák, emellett hangulatos belső kertünk a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja. A rendezvény jellegétől függően, csapatépítésként olyan további szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a bowlingpályák vagy a wellness-és sportközpont használata. Mindez frekventált, az M1/M7 autópályákról is gyorsan megközelíthető helyen. Konferenciatermeinkben már 10 főtől akár 300 főig bonyolíthatók le továbbképzések, konferenciák, tréningek, céges rendezvények. A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettôl kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.

Tuti menü