Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Best Western Hotel Aquarell

Best Western Hotel Aquarell

Konferencia és tréning Tegye felejthetetlenné az aktív kikapcsolódás perceit munkatársai részére! Válasszanak kedvükre az alábbi in- és outdoor lehetőségek, csapatépítő programok közül és mi garantáljuk a szórakozást: kaland- és tájékozódási túrák hőlégballonozás siklóernyőzés p aintball íjászat lézerharc terepjáró program mászófal rejtélyes feladatok Miért invesztálnak a cégek egyre kevesebb pénzt rendezvények szervezésére manapság? Ennek oka főként az óvatosság a jelenlegi gazdasági helyzetben. Pedig nem feltétlen célravezető a költségek teljes lefaragása! Helyzeti előnyt biztosít Önnek, ha csapata jól működik. Biztosítsa ezt a többleterőt plusz kollégák felvétele nélkül! Egy jól működő csapat kialakítása azonban nem megy egyik pillanatról a másikra. Igenis szükség van a képzésekre! Fejleszteni kell a meglévő csapat kreatív problémamegoldó képességét, hatékony kommunikációját, toleranciáját. És itt jövünk mi a képbe... Hol érzik magukat kellemesebben kollégái? Egy sötét, eldugott teremben étlen-szomjan, törődés nélkül, koncentráló képesség hiányában, vagy esetleg egy négycsillagos újépítésű wellness szállodában, ahol totális kényeztetésben részesülnek, finom ételek-italok társaságában, wellness kikapcsolódással társítva, ahol maga a környék is nyugodt és stressz mentes, távol a világ minden problémájától?

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Fenyőharaszt a rendezvényhelyszín! A jó helyszín már fél siker! Céges rendezvényhelyszínt keres, de nem tudja, hogy fogja megtalálni a legalkalmasabbat? Végignézte már jó néhány szálloda honlapját, de még mindig bizonytalan? Képzelje el, hogy kitölt egy egyszerű űrlapot, majd azonnal felhívjuk Önt, hogy megbeszéljük a konkrétumokat, és néhány órán belül megkapja tömör, Ön részére készített árajánlatunkat, amiben csak az található, amire Önnek szüksége van. Nem kell 5-10 oldalon átrágnia magát, mire összerakja az ajánlatot a sok lehetőség közül. Tőlünk csak azt kapja, amire szüksége van. Segítségképpen, íme, 7 nyomós érv, amit a döntésnél Önnek sem szabad figyelmen kívül hagynia amikor rendezvényhelyszínt keres: Ideális munkakörülmények konferenciához, rendezvényhez - csend, béke, nyugalom. Egyetlen zavaró tényező a madárcsicsergés...lehetne... A résztvevők természetes megvilágítású termekben dolgozhatnak, amelyek tartalmaznak minden szükséges technikai felszereléseket. De akár a konferencia trénerei be is lakhatják az egész parkot! A park fáinak kitermelésen kívül mindent szabad!

Gyógyfürdő, konferencia Kiskunmajsa

Gyógyfürdő, konferencia Kiskunmajsa

A motel főépületében található 2002-ben épült rendezvénytermünk praktikus és esztétikus kialakítása révén kiválóan alkalmas a legkülönfélébb események lebonyolítására. Az elmúlt évek során több száz sikeres rendezvénynek adott otthont, családi ebédtől a csapatépítő tréningen át a nemzetközi konferenciáig, de itt kerül megrendezésre minden év utolsó napján hagyományos szilveszteri bálunk is. A kellemes, harmonikus környezet, a vidéki légkör és az élményfürdő közelsége teszi igazán vonzó rendezvényhelyszínné a kiskunmajsai Jonathermál Motel rendezvénytermét. A terem technikailag két részre különül: egy kisebb fogadótérre és a rendezvény tényleges helyszínéül szolgáló teremrészre. Befogadóképesség: 120 fő Technikai felszereltség: - projektor - vetítővászon - laptop - hangosítás (vezeték nélküli mikrofon, mikroport) - CD-lejátszó - videomagnó - televízió - írásvetítő - flip-chart A rendezvénytermet egy közlekedő kapcsolja össze a főépület előterében kialakított, hangulatos terasszal, amely főként szép időben szintén nagyon kellemes rendezvényhelyszín, de alkalmas arra is, hogy a rendezvényteremben tartott esemény kiegészítő helyszíne legyen.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Hotel három gúnár

Hotel három gúnár

Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit! Az 1988 óta működő kedvelt szálloda felújítási, bővítési, korszerűsítési munkálatainak befejezése után 2010. december közepétől teljes kapacitással várjuk régi és új vendégeinket! Új wellness szolgáltatásokkal bővülő szállodánk ideális elhelyezést nyújt üzleti utazók, kirándulók, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára. Egy épületben tudjuk továbbképzések, tréningek helyszínét biztosítani kikapcsolódási lehetőségekkel, színes ajánlattal várjuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítóit! Kecskemét a régió kulturális központjaként pezsgő élettel fogadja a vendégeket, de városunk a kiindulópontja az Alföld iránt érdeklődő turisták számára is, akik gépkocsival, lóháton vagy akár kerékpárral ismerkedhetnek a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény-és állatvilágával.

Tuti menü