Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Fejér megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hotel Platán

Hotel Platán

Szállodánk ideális helyszínéül szolgál üzleti megbeszéléseknek, továbbképzéseknek, 50-60 fős konferenciáknak vagy akár csapatépítő tréningeknek is. A Hotel Platán*** két konferenciateremmel rendelkezik (Alba Regia, ill. Országalma terem), melyek méretüknél és műszaki felszereltségüknél fogva kiválóan alkalmasak konferenciák, szemináriumok, tréningek, kiállítások és más rendezvények lebonyolítására.

Kétkúti lovaspark, konferenciahotel

Kétkúti lovaspark, konferenciahotel

Szállodánk kiváló helyszíne konferenciáknak, tréningeknek, üzleti megbeszéléseknek, családi és egyéb rendezvényeknek. Nyugodt környezetben, teljeskörű technikai felszereltséggel állunk Vendégeink rendelkezésére! A hotelhoz tartózó 29 hektáros park kitűnő lehetőséget nyújt outdoor tréningek, szabadidős rendezvények, sportprogramok, családi napok lebonyolítására. Fedett helyen 700 fős étkeztetést és programot tudunk egyidejűleg lebonyolítani. Mór a Közép Dunántúlon a Vértes és Bakony hegység között található kisváros. A 81-es főútról a város felé kanyarodva jobb oldalt már zöldellő mező, karámok, egy növények sokaságába bújtatott tavacska és a kinn legelésző lovak látványa fogad minket. Hamarosan megpillantjuk a 2 hatalmas épületegyüttest. Az első épület gyönyörű festett motívumokkal díszített falait látva megelevenedik előttünk a több mint 300 évvel ezelőtt itt élő svábok története. Továbbsétálunk a 2 épület között és a Kecske hegy szőlődombjai és a Vértes csodálatos panorámája tárul elénk. Magával ragadó a vidéki kúriára emlékeztető szállodaépület. A belső udvarba haladunk tovább, mely közepén található fából készült pavilon egy szentélyre emlékeztet... A rohanó világból egy vidéki kis városba érkezve, úgy érezzük, hogy az idő megállt körülöttünk, visszacsöppentünk a 300 évvel ezelőtt itt zajló vidéki életbe.

Pálmajor Pihenőpark

Pálmajor Pihenőpark

Négy különböző méretű és hangulatú rendezvényteremben várjuk vendégeinket. A rusztikus Vadászterem tágas, légkondicionált, az étkezések helyszíne. Ugyanebben az épületben található egy 14 fő részére berendezett Tárgyalóterem, amely kiválóan alkalmas zártkörű tárgyalások, megbeszélések lebonyolítására egy finom ebéd vagy vacsora mellett. Modern épületünkben két terem várja a vállalati rendezvények résztvevőit. Az Oktatóterem tágas, természetes fényű, légkondicionált és technikailag maximálisan kielégíti a tréningek, vállalati rendezvények igényeit. Ebben az épületben található a Bowlingterem, amely alkalmas helyszín csoportos foglalkozások, egyidőben különböző témájú megbeszélések tartására.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Velence Resort, konferenciahotel

Velence Resort, konferenciahotel

Ideális környezetet nyújtunk céges rendezvények, tréningek, szemináriumok vagy workshop-ok megrendezéséhez. Természetes megvilágítású termeink között mindenki megtalálja a céljainak megfelelőt. Összességében 300 főt befogadó termeink mindegyike természetes megvilágítású, légkondi-cionált és technikai eszközökkel felszerelt. Igény esetén hostesseket, tolmácsot, fényké-pészt, dekoratőrt és zenekart bocsátunk a rendelkezésükre. Garantáltan emlékezetessé tesszük születésnapi, baráti, esküvői rendezvényét. Exkluzív tóparti környezet, kulináris különle-gességek, színes programlehetőségek, tapasztalt szakemberek, rugalmasság minden helyzetben. Rendezvényét a legapróbb részletekig megter-vezzük, lebonyolításában segítünk. Tegyük együtt különlegessé az Ön eseményeit!

Tuti menü