Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Centrum konferencia

Centrum konferencia

Debrecen belvárosában - csendes, családias, parkosított udvaros környezetben - a Nagytemplomtól 500 méterre található. Megközelíthetősége: vonattal és villamossal, autóval, trolibusszal, motorral, kerékpárral is egyaránt lehetséges. A panzió környezetében - maximum 5-10 perc alatt - szinte minden szolgáltatás elérhető. Panziónk I. osztályú. A Centrum Panziónkban 25 szoba (1-és 2 ágyas szobák, 4-5 fős - családi - apartmanok) áll a vendégek rendelkezésére. Vendégeinket olcsóbb árfekvésű szobákban, vagy magasabb árfekvésű apartmanokban is el tudjuk helyezni a vendégek igénye alapján. Egyidejűleg 55-60 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Szobáink többsége - kizárólag a szobákhoz tartozó - fedett terasszal, virágos udvari részterülettel rendelkezik, ahol vendégeink nyugodt pihenése, kikapcsolódása biztosított. A panzió helyiségei, szobáink, illetve az épületeink nemdohányzók, de a dohányzási lehetőség a parkosított udvaron, teraszokon, loggiákon biztosított. Panziónk recepcióján és udvari, fedett teraszán non-stop, nem fizető, állandó internet elérhetőség, szobáinkban rádiófrekvenciás (WIFI KÓD-os) internetezési lehetőség. Szobáink felszereltsége: minden szobánk fürdőszobával, WC-vel ellátott, színes TV (magyar, angol, német, olasz, francia.

Erdőspuszta Club konferenciahotel

Erdőspuszta Club konferenciahotel

Szállodánk - sokrétű teremkapacitása révén - Debrecen és a térség egyik legideálisabb helyszíne konferenciák, tréningek, értekezletek, termékbemutatók, bálok, fogadások és egyéb üzleti- illetve céges és vállalati összejövetelek lebonyolítására. Korunk legmagasabb szintű elvárásainak maximálisan megfelelő 400 m2-es, 3 részre szekcionálható nagytermünk 300 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Kisebb volumenű, diszkrét üzleti megbeszélésekhez vagy tanácskozásokhoz 14 fős Herr Bukolyi termünket ajánljuk vendégeink figyelmébe, míg a 100 fő alatti összejövetelek megszervezéséhez hangulatos, 60 férőhelyes borospincénk, vagy lovastanyánk 80 fő befogadására alkalmas kandallós rendezvényterme nyújthat páratlanul szép helyszínt.

Hotel Atlantis

Hotel Atlantis

2011. július 1-én megnyílt a testi-lelki és mentális felfrissülés új szentélye, Hajdúszoboszló új gyöngyszeme, a Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness ∓Conference.A szálloda víziója, ma már stratégiája, egy új irányvonalat, a hazai igényekre adaptált atlantiszi szálloda kultúráját kívánja meghonosítani.A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellnes ∓Conference a gyógyfürdő, az Aqua Palace közvetlen közelségében épütl, attól néhány méterre. A létesítmény stílusa modern, formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.A szálloda 8.000m2-es alapterületén 7 szint található. Egész területe klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hűtés és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség területe minden pontján elérhető. A Hotel Atlantis három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.Csapatunk Önre figyel, mivel filozófiánk szerint szakmai megbecsülést és további fejlődést kizárólag vendégeink teremthetnek számunkra! A konferencia részlegen lehetőség nyílik nagyobb konferenciák lebonyolítására, termei azonban alkalmasak kisebb tréningek, boardmeetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Hotel Divius

Hotel Divius

Nincs két ugyanolyan tűz. Az Ignis terem adottságaiból adódóan többféle elrendezésre is lehetőség nyílik a 207 négyzetméteres területen. A terem maximális befogadóképessége 220 fő, ezért szemináriumok, konferenciák, bálok, esküvők, állófogadások, svédasztalos vacsorák és továbbképzések lebonyolítására is alkalmas.

Tuti menü