Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konferencia hotel linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Konferencia hotel képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
Adina konferenciahotel

Adina konferenciahotel

Rendezvényszervezés - Konferenciahotel A kis megbeszélések specialistája Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezéssel - igazgatósági ülések, kis találkozók, szemináriumok és egyéb rendezvények lebonyolításával - is foglalkoznak. Szállodáink kellemes helyszínt biztosítanak számos európai nagyvárosban méltányos áron, valamint tapasztalt és professzionális konferenciaszolgáltatásokat nyújtanak, így Ön döntheti el, hogy milyen formában és hol szeretné megtartani a megbeszélést. Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezői bármilyen megbeszélést megszerveznek Önnek, nincs lehetetlen feladat - személyre szabott és professzionális szolgáltatást biztosítunk a konferencia elejétől a végéig.

Airport Hotel

Airport Hotel

Külföldi partnere repülővel érkezik üzleti találkozóra? Ideális tárgyalási helyszínt keres - lehetőleg - a repülőtér közelében? Az Airport Hotel Budapest konferencia központja - 160 fő befogadására alkalmas konferenciatermeivel - a legjobb választás az Ön és cége számára. A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező konferencia termek ideális helyszínül szolgálhatnak konferenciák, üzleti találkozók, tréningek, szemináriumok és rendezvények lebonyolításához. Szállodánkban akár több napos szemináriumok is lebonyolíthatók, szállodai szobákkal és non-stop étteremmel szolgáljuk ki a hosszabb idejű rendezvényekre érkezőket.

Alfa art hotel superior

Alfa art hotel superior

A szolgáltatás minőségét szükségszerűen folyamatosan fejlesztjük. Tevékenységünket a fenntartható fejlődés elvei szerint, a környezettel teljes összhangban kívánjuk folytatni. A működtetett minőségirányítási rendszer, amely magába foglalja a vevői elégedettség mellett a folyamatos fejlődés lehetőségét is. Az Alfa Art Hotel superior vezetőségének meggyőződése, hogy maximális teljesítményt csak tökéletes csapatmunkával és jó hangulatú közegben lehet nyújtani, így ezek megteremtésére nagy hangsúlyt helyez. Ennek megvalósításához elvárja valamennyi alkalmazottja folyamatos, aktív és pozitív közreműködését, javaslattétel formájában is. Minden munkatársunk belső meggyőződésévé válik az, hogy munkájának minőségét és teljesítményét folyamatosan emelje. Ezt a vállalat belső struktúrája és működése folyamatosan ösztönzi. Tudatosan állást foglal a vevőközpontú tevékenység mellett, amely biztosítja a minőségi munkakörülmények, a minőségi szolgáltatások folyamatos javításának feltételeit. Működésünk során figyelembe vesszük a vevői elvárásokat, a természeti, épített környezet érdekeit is.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el az Anna Grand Hotel**** Wine &Vital, melynek 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét. A szálloda régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese. A hotel étterme a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a?la carte megoldásoknak.

Apartman konferenciahotel

Apartman konferenciahotel

A szálloda mellett levő kiszolgáló épületben konferenciák, vállalati tréningek, továbbképzések céljára 60 személyes helyiséggel állunk Vendégeink rendelkezésre. A teremhez flip-chartot, projektort vászonnal és korlátlan Wi-fi elérést is tudunk biztosítani. as megye északi részén az ország nyugati határánál, Soprontól 47 km-re, Szombathelytől 30 km-re, Budapesttől 220 km-re fekszik. Bükfürdő nevét sajátos összetételű gyógyvize tette ismertté úgy belföldön, mint Európa szerte. A büki gyógyvíz megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére A távol-keleti hagyományoknak és a XXI. század technológiájának találkozása egy nem mindennapi masszázságyban, amely magában egyesíti a fényterápiát, a hőterápiát, az akupresszúrát és a masszázst. A Ceragem-e masszázságy rendszeres használata többek közt mozgásszervi és izületi problémákra, reumás betegségek kezelésére, nőgyőgyászati megbetegedésékre, cukorbetegségre, belső gyulladások és gerincferdülés kezelésére javasolt, így tökéletesen kiegészíti a büki gyógyvíz hatását. A 30 és 60 fok között szabályozható matracokban levő meleg jáde görgők először ellazítják a hátizmokat, majd 15 nyomásponton fejtik ki hatásukat a meridiánok mentén.

Aqua lux

Aqua lux

Az Aqua-Lux*** Wellness Hotel Budapesttől 120 km-re (80 km az M5-ös autópályán) Cserkeszőlőn, a Gyógy- és Strandfürdő mellett található (közvetlen átjárási lehetőség biztosított). A háromcsillagos wellness szállodában 16 apartman, 26 kétágyas szoba (13 franciaágyas), valamint 2 db lakosztály kapott helyet. Kiemelten országos jelentőségű gyógyfürdőnkben 2010. november 30-án készült el három szinten az új fedett fürdőkomplexum, 6 db új medencével, 1.200 személyes öltözővel és több, mint 700 m2-es pihenő galériával, büfével. Kitűnő konferencia helyszín minden cégnek, vállalkozásnak.

Bakony hotel Bakonybél

Bakony hotel Bakonybél

Céges rendezvények, tréningek Tréningjeink szakmai sikerét erősíti a festői környezet, kristálytiszta levegő és a nyugodt légkör. Az egész napos fárasztó munka után felfrissülhetnek szaunánkban, infrakabinunkban, vagy a biliárd- illetve csocsóasztal mellett. Komfortos szobáink biztosítják a tréning utáni kellemes pihenést. Indoor feladatok (értekezletek, tréningek, továbbképzések, tárgyalások, kisebb konferenciák) levezetéséhez két 40 m2-es és egy 80 m2-es konferenciaterem áll rendelkezésre. A termekhez különböző technikai eszközök kérhetők, úgy mint flipchart táblák, írásvetítő, TV, video, projektor, CD/DVD lejátszó. A termekben vezeték nélküli Internet (WIFI) használati lehetőség is van. A park és az azt körülvevő erdő kitűnő helyszín outdoor tréningek szervezésére is, ahol játékos és izgalmas feladatokkal, csapatépítő, élményszerző kalandprogramok kerülhetnek lebonyolításra. A természet karnyújtásnyi közelsége, és az indoor lehetőségek alkalmassá teszik e helyszínt komplex tréningek megrendezésére is.

Bara konferenciahotel

Bara konferenciahotel

A szállodánk fekvéséből és négy termének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására. A lebonyolításhoz szükséges technikai eszközöket biztosítani tudjuk.

Best Western Hotel Aquarell

Best Western Hotel Aquarell

Konferencia és tréning Tegye felejthetetlenné az aktív kikapcsolódás perceit munkatársai részére! Válasszanak kedvükre az alábbi in- és outdoor lehetőségek, csapatépítő programok közül és mi garantáljuk a szórakozást: kaland- és tájékozódási túrák hőlégballonozás siklóernyőzés p aintball íjászat lézerharc terepjáró program mászófal rejtélyes feladatok Miért invesztálnak a cégek egyre kevesebb pénzt rendezvények szervezésére manapság? Ennek oka főként az óvatosság a jelenlegi gazdasági helyzetben. Pedig nem feltétlen célravezető a költségek teljes lefaragása! Helyzeti előnyt biztosít Önnek, ha csapata jól működik. Biztosítsa ezt a többleterőt plusz kollégák felvétele nélkül! Egy jól működő csapat kialakítása azonban nem megy egyik pillanatról a másikra. Igenis szükség van a képzésekre! Fejleszteni kell a meglévő csapat kreatív problémamegoldó képességét, hatékony kommunikációját, toleranciáját. És itt jövünk mi a képbe... Hol érzik magukat kellemesebben kollégái? Egy sötét, eldugott teremben étlen-szomjan, törődés nélkül, koncentráló képesség hiányában, vagy esetleg egy négycsillagos újépítésű wellness szállodában, ahol totális kényeztetésben részesülnek, finom ételek-italok társaságában, wellness kikapcsolódással társítva, ahol maga a környék is nyugodt és stressz mentes, távol a világ minden problémájától?

Hirdetés
Betekints konferenciahotel

Betekints konferenciahotel

Konferencia A 250 m2 összterületű, légkondicionált rendezvénytermeink kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások, fogadások és további különböző rendezvények lebonyolítására. A rendezvénytermek nagyobb létszám esetén összenyithatóak; kisebb csoportoknál, tréningeknél hangszigetelt tolófalakkal akár több, kisebb szekcióteremre szeparálhatók. Így akár a 250 fős állófogadástól a néhány fős megbeszélésig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére alkalmasak. Konferenciatermeink bútorzata tetszés szerint elrendezhető, a termek egyéni igényeket kielégítően is berendezhetőek. Technikai felszereltség A rendezvények idejére az alábbi technikai eszközöket tudjuk biztosítani: -TV (135 cm képátmérő) -Videó -DVD -Kazettás magnó -CD lejátszó -Írásvetítő -Vetítővászon -L ézerpálca -Flipchart -Számítógépes csatlakozási lehetőség -Internet elérhetőség -Laptop -Projektor -A termek egyedi hangosítással rendelkeznek, amely az alkalomnak megfelelően szabályozható, részlegesen és teljes egészében működtethető -Pulpitus -Információs-, regisztrációs asztal A fenti technikai eszközök használatáért bérleti díjat nem számítunk fel. Igény esetén külön térítés ellenében szinkrontolmács berendezést is tudunk biztosítani. Vendégeinknek lehetősége nyílik fax küldésére és fogadására, illetve fénymásolásra is.

Centrum konferencia

Centrum konferencia

Debrecen belvárosában - csendes, családias, parkosított udvaros környezetben - a Nagytemplomtól 500 méterre található. Megközelíthetősége: vonattal és villamossal, autóval, trolibusszal, motorral, kerékpárral is egyaránt lehetséges. A panzió környezetében - maximum 5-10 perc alatt - szinte minden szolgáltatás elérhető. Panziónk I. osztályú. A Centrum Panziónkban 25 szoba (1-és 2 ágyas szobák, 4-5 fős - családi - apartmanok) áll a vendégek rendelkezésére. Vendégeinket olcsóbb árfekvésű szobákban, vagy magasabb árfekvésű apartmanokban is el tudjuk helyezni a vendégek igénye alapján. Egyidejűleg 55-60 fő elhelyezését tudjuk biztosítani. Szobáink többsége - kizárólag a szobákhoz tartozó - fedett terasszal, virágos udvari részterülettel rendelkezik, ahol vendégeink nyugodt pihenése, kikapcsolódása biztosított. A panzió helyiségei, szobáink, illetve az épületeink nemdohányzók, de a dohányzási lehetőség a parkosított udvaron, teraszokon, loggiákon biztosított. Panziónk recepcióján és udvari, fedett teraszán non-stop, nem fizető, állandó internet elérhetőség, szobáinkban rádiófrekvenciás (WIFI KÓD-os) internetezési lehetőség. Szobáink felszereltsége: minden szobánk fürdőszobával, WC-vel ellátott, színes TV (magyar, angol, német, olasz, francia.

Club Hotel Füred | Balatonfüred

Club Hotel Füred | Balatonfüred

Konferenciák, csapatépítő tréningek ideális helyszíne a Club Hotel Füred főépületében található két természetes megvilágítású, klimatizált rendezvényterem, valamint az épített rendezvénysátor. A nagyterem 80 fős, a kisebbik terem 15-20 fő befogadására alkalmas, Bekészítés igény szerint kérhető. A nagyterem székei írótáblával felszereltek. Fénymásolási és faxolási lehetőséget biztosítunk. Termeink technikai felszereltsége: LCD Tv, hangosítás ? mikrofon, projektor, vetítővászon, flipchart, video, dvd lejátszó, wifi csatlakozás

Dombori - Aranypart hotel

Dombori - Aranypart hotel

Dombori központjában, közvetlenül a Duna-holtág partján található. Kedvelt üdülőhely télen-nyáron. Szobák: Szobáink kettő, illetve négy személy részére biztosítanak kényelmes szállást, saját fürdőszobával, tv-vel, hűtőszekrénnyel. Igény esetén pótágyazhatóak. Házunk rendelkezik konferenciateremmel. Állófogadások, bankettek, esküvők lebonyolítását vállaljuk.

Dorottya hotel

Dorottya hotel

Kollégáink a szálloda vendégeinek kívánságait előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani, függetlenül attól, hogy szabadidős, üzleti vagy konferencia turizmus céljából tartózkodnak Kaposváron. A szálloda munkatársai örömmel segítenek fénymásolás, fax küldés, illetve bármilyen általános ügyintézéssel kapcsolatban. Jól felszerelt rendezvénytermek és széleskörű business szolgáltatások várják az üzleti utazókat szállodánkban.

Duna hotel, Paks

Duna hotel, Paks

Szállodánk természetes megvilágítású, klimatizált, kettőszáz fős konferenciateremmel, illetve két negyven fő szekcióteremmel rendelkezik, mely kiváló lehetőséget nyújt olyan rendezvények színvonalas szervezésére, mint például vállalati tréningek, konferenciák, valamint állófogadások, bankettek, lakodalmak és bálok. Háromszáz fős konyhánk rendezvényeink ellátását szolgálja.

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

Legyen szó a kollégák képzéséről, egy csapatépítő hétvégéről, vagy egyéb céges rendezvényről a tihanyi Echo Residence hotel kiváló helyszíne lehet bármely vállalati eseménynek. A konferenciateremhez igény esetén flipchartot, vetítővásznat, projektort biztosítunk. Az Echo Residence All Suite Hotel kiváló technikai felszereltségével, wellness részlegével, eleganciájával tökéletes helyszínt biztosít bármely vállalati eseménynek, 40-60 fő résztvevőig berendezéstől függően. Kérje ajánlatunkat: info@echoresidence.hu | 36 87 448 043

Egri Korona Borház Wellness Hotel

Egri Korona Borház Wellness Hotel

Az Egri Korona Borház Wellness Hotel egy varázslatos konferencia-, rendezvény-, és tréning helyszín egy hamisítatlan Eger melletti szőlőbirtokon. A 160 főt befogadó éttermünk egész évben várja a konferenciák résztvevőit. Ideális helyszín céges találkozók, szakmai konferenciák, meetingek, továbbképzések megrendezésére. 80 fős konferenciatermünk kényelmes helyszíne kisebb konferenciáknak, nagyobb helyigényű tréningeknek. 35 fős meeting termünk lehetőséget nyújt kisebb megbeszélésekhez, átlagos létszámú tréningekhez illetve szekció ülésekhez. Szállodánk gyönyörű természeti környezetben fekszik, zöld területek által körülölelve, így outdoor tréningek helyszíneként is kitűnő választás.

Tuti menü