Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nógrád megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Nógrád megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Nógrád megye
Keresés
Találatok száma - 3 db
Kastélyszálló Hotel Szirák

Kastélyszálló Hotel Szirák

A Kastély Hotel Szirák **** Wellness és Konferencia Központ - nevéhez méltóan - a legideálisabb helyszíne konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások, lakodalmak és egyéb üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. Felkészült, tapasztalt kollégáink, a technikai feltételek, és a minden igényhez rugalmasan igazítható szolgáltatásaink alapvető garanciát jelentenek, így Önnek nem marad más, mint begyűjteni vendégei őszinte elismerését. Célunk, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel gazdagodva, új energiával feltöltve térjenek haza! Legyen szó egy nemzetközi konferenciáról, üzleti találkozóról, csapatépítő tréningről, exkluzív vacsoráról, esküvőről a tökéletes rendezvények megvalósításán fáradozunk! A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva partnereinknek, üzletfeleinknek. A számos kulturális- , sport- és szabadidős program, a nyugodt természeti környezet és az egyedülálló vendégszeretet garantálják a rendezvények sikerességét. A rugalmas konferenciaszervező csapat és a szálloda professzionális szolgáltatási felejthetetlen élménnyé teszik a rendezvényeket.

Medves hangulatszálló

Medves hangulatszálló

Mi, a Medves Hangulatszálló olyanok vagyunk, mint az instant kávé. Mindannyian ismerjük, szeretjük, könnyen elkészíthető és igen ízletes! Csak míg a kávé 3 az 1-ben, addig a Medves 10 az 1-ben! Önnek pont egy ilyen helyre van szüksége, amennyiben: - Konferenciát, megbeszélést szeretne szervezni, de még nem talált megfelelő helyszínt. - Szüksége van egy helyre, ahol megbeszélést tarthatnak, sokan elférnek egy helyen. - Egy nagyobb céges csoporttal szeretne összegyűlni, megbeszéléseket tartani, közben pedig tartalmas kapcsolódó programokon részt venni. - Nem akar kötött időbeosztást, addig szeretne maradni, amíg nem végeznek. - Szeretné megtöbbszörözni a bevételét azáltal, hogy dolgozóival széleskörűen ismerteti a jövőbeli céljait és a stratégiát, hogy azonosulni tudjanak ők is a cég célkitűzéseivel. - Szeretné munkavállalói lojalitását növelni.

Salgó hotel

Salgó hotel

Szállodánk 2 nagyobb konferenciateremmel, valamint egy kisebb különteremmel rendelkezik. Termeink mindegyike természetes fénnyel ellátott, technika eszközök tekintetében pedig flipchartot, projektort és vetítővásznat tudunk biztosítani. Munkaebédek, állófogadások vagy gazdag választékú büfévacsorák. Legyen szó bármilyen eseményről, változatos kínálatunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ételeinkre elsősorban a magyaros ízek jellemzőek, szállodánk fekvéséből adódóan pedig különösen nagy hangsúlyt fektettünk a palóc gasztronómiára.

Tuti menü