Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Airport Hotel

Airport Hotel

Külföldi partnere repülővel érkezik üzleti találkozóra? Ideális tárgyalási helyszínt keres - lehetőleg - a repülőtér közelében? Az Airport Hotel Budapest konferencia központja - 160 fő befogadására alkalmas konferenciatermeivel - a legjobb választás az Ön és cége számára. A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező konferencia termek ideális helyszínül szolgálhatnak konferenciák, üzleti találkozók, tréningek, szemináriumok és rendezvények lebonyolításához. Szállodánkban akár több napos szemináriumok is lebonyolíthatók, szállodai szobákkal és non-stop étteremmel szolgáljuk ki a hosszabb idejű rendezvényekre érkezőket.

Bara konferenciahotel

Bara konferenciahotel

A szállodánk fekvéséből és négy termének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására. A lebonyolításhoz szükséges technikai eszközöket biztosítani tudjuk.

Kék Duna wellness hotel

Kék Duna wellness hotel

Antik római wellness élmények azoknak, akik a hagyományos wellnessnél már izgalmasabb, különlegesebb élményre vágynak. Szállodánkban az alábbi wellness-elemekkel kényeztetjük Önt: Caldarium, Tepidarium, Sudatorium fulgens, Ars cosmetica, Perfricatio ut Ma-Uri, Perfricatio recreans, Perficatio medicata, Sudatorium, Laconicum - azaz: Szauna, langyos-szauna, gőzfürdő, merülő medence, uszoda, 2-féle jakuzzi és élményfürdő-elemek, kültéri medence, vízi bár, gyerekmedence tengerpartszerűen mélyülő, masszázsok, kozmetika, fodrászat, pedikűr, manikűr, konditerem, fitness, jóga, chikung, reload stresszmentesítő technológia, pilates, power walking. gy járulunk hozzá rendezvénye sikeréhez: Szállodánk kitűnő helyszíne minden típusú tréningnek, rendezvénynek 2 és 150 fő között. A hotelben több helyszínen várjuk konferenciázni vágyó Kedves Vendégeinket. A 108 m2-es korszerűen felszerelt, természetes megvilágítással rendelkező, 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, igény szerint eltolható, hangszigetelt falakkal a terem három egyenlő részre osztható, így tökéletes helyszíne lehet konferenciák, bankettek vagy fogadások mellett vállalati tréningek megtartására is. A 118 m2-es, 54 m2-es, valamint 30 m2-es konferenciatermeink, szekciótermeink, a hangulatosan kialakított különleges növényekkel díszített Pálmakert mellett találhatóak...

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Konferenciahelyszín Budapest mellett

Konferenciahelyszín Budapest mellett

Ideális céges rendezvényhelyszínt keres, mely egyszerre alkalmas csapatépítő tréningek és konferenciák tartására? A Budapesttől fél órára, Inárcson található Bodrogi Kúria **** Wellness Hotelben négy jól felszerelt és különböző befogadóképességgel rendelkező rendezvényterem közül választhat igényeinek megfelelően, vagy akár szabadtéren is megtarthatja rendezvényét a kúriához tartozó csodaszép parkban. A szálloda személyzete a rendezvény teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll, és amennyiben igény van rá, úgy kávészüneteket vagy egyéb étkezéseket is közbeiktat.

Silvanus konferencia és sport hotel

Silvanus konferencia és sport hotel

A Hotel Silvanus egyedi fekvésének köszönhetően, konferencia termeink természetes megvilágításúak, légkondicionáltak, tetszés szerint összenyíthatók és modern technikával felszereltek; biztosítják azt a csendet és nyugalmat, mely egy rendezvény sikeréhez feltétlen szükséges. Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink gondjaikat elfeledve, feltöltődve, kipihenten, megújultan és megelégedetten, testi-lelki harmóniában folytathassák mindennapjaikat. Wellness centrumunk szolgáltatásainak széles skálája teljes újjászületést és igazi kényeztetést kínál. Szauna, infraszauna, gőzfürdő, sókamra, illatos kamra, medence (27-29 °C), élménymedence (32-34 °C), pezsgőfürdő (34-36°C) és kandallós pihenő áll vendégeink rendelkezésére. Ez mind hozzájárulhat a pihenésüket is itt töltő konferenciavendégek.

Walden Hotel Dobogókő

Walden Hotel Dobogókő

A Walden Hotel a Pilis-hegység szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, a fővárostól mindössze karnyújtásnyira található. Szállodánk páratlan környezete és kialakítása tökéletes kikapcsolódási, pihenési és továbbképzési lehetőséget kínál az ide látogatók számára, valamint biztosítja, hogy vendégeink felejthetetlen élményekkel térjenek haza a családi vagy üzleti rendezvényekről. Amennyiben Ön is szeretne szeretteivel a Pilis csalogató csendjében kirándulni és feltöltődni; kollégáival, üzlettársaival együtt kiszabadulni a mindennapos taposómalomból vagy méltóképpen megünnepelni családi ünnepeit, jöjjön el hozzánk és bízza ránk a megvalósításhoz szükséges feladatokat! Szeretettel várjuk!

Tuti menü