Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Apartman konferenciahotel

Apartman konferenciahotel

A szálloda mellett levő kiszolgáló épületben konferenciák, vállalati tréningek, továbbképzések céljára 60 személyes helyiséggel állunk Vendégeink rendelkezésre. A teremhez flip-chartot, projektort vászonnal és korlátlan Wi-fi elérést is tudunk biztosítani. as megye északi részén az ország nyugati határánál, Soprontól 47 km-re, Szombathelytől 30 km-re, Budapesttől 220 km-re fekszik. Bükfürdő nevét sajátos összetételű gyógyvize tette ismertté úgy belföldön, mint Európa szerte. A büki gyógyvíz megelőző és gyógyító hatása megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére A távol-keleti hagyományoknak és a XXI. század technológiájának találkozása egy nem mindennapi masszázságyban, amely magában egyesíti a fényterápiát, a hőterápiát, az akupresszúrát és a masszázst. A Ceragem-e masszázságy rendszeres használata többek közt mozgásszervi és izületi problémákra, reumás betegségek kezelésére, nőgyőgyászati megbetegedésékre, cukorbetegségre, belső gyulladások és gerincferdülés kezelésére javasolt, így tökéletesen kiegészíti a büki gyógyvíz hatását. A 30 és 60 fok között szabályozható matracokban levő meleg jáde görgők először ellazítják a hátizmokat, majd 15 nyomásponton fejtik ki hatásukat a meridiánok mentén.

Hotel Platán - Sárvár

Hotel Platán - Sárvár

A 2000-ben épült, családias hangulatú hotel. Sárvár szívében található a Főutca egyik mellékutcájában. A hotel 18 kétágyas és 2 háromszenélyes kényelmesen berendezett szobával várja vendégeit. Minden szobában fürdőszoba, minibár, kábeltévé és telefon található. 10 szoba légkondicionálható, amely térítés ellenében igényelhető. A hotelben hangulatos kávézó külső- belső terasszal és minden igényt kielégítő étterem működik, ahol magyar ételspecialitásaink mellett különleges hal és vadételekkel várjuk Önt. Kellemes pihenés, kikapcsolódás megteremtése mellett a hotelhoz tartozó épületben szauna, pezsgőfürdő, szabadtéri hidegvizes medence, szolárium, masszázs és konferencia terem áll vendégeink rendelkezésére. Gépkocsik számára parkolót biztosítunk.

Hotel Répce Gold

Hotel Répce Gold

2004 augusztusában nyitott a négycsillagos Hunguest Hotel Répce Gold szálloda Bükfürdőn. Háromcsillagos testvérével, a Hunguest Hotel Répce szállodával együtt, közös üzemeltetésben működik. A két szálloda között szép park terül el, benne játszótér, grillkert, napozóterasz. Ajánlatunk azoknak szól , akik a cégeknél: - a rendezvényeket, üzleti találkozókat készítik elő - a szakmai, szabadidős programokat szervezik - az alkalmazottak képzésével és motiválásával foglalkoznak - a szűkebb szervezeti egységüknek kívánnak felejthetetlen élményeket nyújtani - egyszerűen csak cégbeli barátaikkal kívánnak kikapcsolódni. Szállodánk kiváló technikai felszereltség mellett, nyugodt környezetben, 80 fő befogadására alkalmas 2 szekcióteremből álló összenyitható konferenciateremben biztosít lehetőséget csapatépítő tréningek, céges rendezvények és üzleti megbeszélések megrendezésére.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Vitalmed hotel

Vitalmed hotel

Konferencia termünk és klub szobánk számos rendezvénynek adott már otthont a szakmai továbbképzésektől egészen a csapatépítő tréningekig. A termek berendezése és technikai felszerelése is magas színvonalú. Konferencia termünk 80 fő befogadására alkalmas. A beszűrődő természetes fény elől elsötétíthető a terem, így projektoros vetítések helyszínéül is tökéletesen megfelel. A terem légkondicionált, pulpitus és a legkorszerűbb technikai berendezés is rendelkezésre áll.

Tuti menü