Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megye képes leírás - Konferencia hotel.tlap.hu
részletek »

Veszprém megye - Konferencia hotel.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konferenciahotel.tlap.hu » Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 14 db
Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el az Anna Grand Hotel**** Wine &Vital, melynek 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét. A szálloda régmúltat idéző patinájával tökéletes választás konferenciája számára is. Vállalati rendezvény, partnertalálkozó vagy családi összejövetel lebonyolítására egyaránt alkalmas, klasszikus eleganciájával Balatonfüred reformkori városrészének impozáns, meghatározó épületegyüttese. A hotel étterme a balatonfüredi Anna-bálok helyszíne, egyszerre otthona a tradicionális magyar konyha különlegességeinek és a vendéglátás jövőképét felvillantó merész a?la carte megoldásoknak.

Bakony hotel Bakonybél

Bakony hotel Bakonybél

Céges rendezvények, tréningek Tréningjeink szakmai sikerét erősíti a festői környezet, kristálytiszta levegő és a nyugodt légkör. Az egész napos fárasztó munka után felfrissülhetnek szaunánkban, infrakabinunkban, vagy a biliárd- illetve csocsóasztal mellett. Komfortos szobáink biztosítják a tréning utáni kellemes pihenést. Indoor feladatok (értekezletek, tréningek, továbbképzések, tárgyalások, kisebb konferenciák) levezetéséhez két 40 m2-es és egy 80 m2-es konferenciaterem áll rendelkezésre. A termekhez különböző technikai eszközök kérhetők, úgy mint flipchart táblák, írásvetítő, TV, video, projektor, CD/DVD lejátszó. A termekben vezeték nélküli Internet (WIFI) használati lehetőség is van. A park és az azt körülvevő erdő kitűnő helyszín outdoor tréningek szervezésére is, ahol játékos és izgalmas feladatokkal, csapatépítő, élményszerző kalandprogramok kerülhetnek lebonyolításra. A természet karnyújtásnyi közelsége, és az indoor lehetőségek alkalmassá teszik e helyszínt komplex tréningek megrendezésére is.

Betekints konferenciahotel

Betekints konferenciahotel

Konferencia A 250 m2 összterületű, légkondicionált rendezvénytermeink kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások, fogadások és további különböző rendezvények lebonyolítására. A rendezvénytermek nagyobb létszám esetén összenyithatóak; kisebb csoportoknál, tréningeknél hangszigetelt tolófalakkal akár több, kisebb szekcióteremre szeparálhatók. Így akár a 250 fős állófogadástól a néhány fős megbeszélésig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére alkalmasak. Konferenciatermeink bútorzata tetszés szerint elrendezhető, a termek egyéni igényeket kielégítően is berendezhetőek. Technikai felszereltség A rendezvények idejére az alábbi technikai eszközöket tudjuk biztosítani: -TV (135 cm képátmérő) -Videó -DVD -Kazettás magnó -CD lejátszó -Írásvetítő -Vetítővászon -L ézerpálca -Flipchart -Számítógépes csatlakozási lehetőség -Internet elérhetőség -Laptop -Projektor -A termek egyedi hangosítással rendelkeznek, amely az alkalomnak megfelelően szabályozható, részlegesen és teljes egészében működtethető -Pulpitus -Információs-, regisztrációs asztal A fenti technikai eszközök használatáért bérleti díjat nem számítunk fel. Igény esetén külön térítés ellenében szinkrontolmács berendezést is tudunk biztosítani. Vendégeinknek lehetősége nyílik fax küldésére és fogadására, illetve fénymásolásra is.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Club Hotel Füred | Balatonfüred

Club Hotel Füred | Balatonfüred

Konferenciák, csapatépítő tréningek ideális helyszíne a Club Hotel Füred főépületében található két természetes megvilágítású, klimatizált rendezvényterem, valamint az épített rendezvénysátor. A nagyterem 80 fős, a kisebbik terem 15-20 fő befogadására alkalmas, Bekészítés igény szerint kérhető. A nagyterem székei írótáblával felszereltek. Fénymásolási és faxolási lehetőséget biztosítunk. Termeink technikai felszereltsége: LCD Tv, hangosítás ? mikrofon, projektor, vetítővászon, flipchart, video, dvd lejátszó, wifi csatlakozás

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

Echo Residence - All Suite Hotel | Tihany

Legyen szó a kollégák képzéséről, egy csapatépítő hétvégéről, vagy egyéb céges rendezvényről a tihanyi Echo Residence hotel kiváló helyszíne lehet bármely vállalati eseménynek. A konferenciateremhez igény esetén flipchartot, vetítővásznat, projektort biztosítunk. Az Echo Residence All Suite Hotel kiváló technikai felszereltségével, wellness részlegével, eleganciájával tökéletes helyszínt biztosít bármely vállalati eseménynek, 40-60 fő résztvevőig berendezéstől függően. Kérje ajánlatunkat: info@echoresidence.hu | 36 87 448 043

Flamingó hotel

Flamingó hotel

Szállodánk nemcsak pihenésre, hanem kellemes körülmények között végzett munkára, értekezlet, jutalomút, konferencia, kiállítás megszervezésére is kiváló helyszín. A szállodában 6 db. konferenciaterem található. Termeink 8-400 fő befogadására alkalmasak, modern technikai eszközökkel felszereltek. Nálunk a munka mellett kikapcsolódásban és pihenésben lehet része! A meetingek, rendezvények megszervezése mellett e konferenciahotel részvevők teljes ellátását, egyéni programok megszervezését is vállalja.

Hasik konferenciahotel

Hasik konferenciahotel

A sikeres indoor-tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitűnően felszerelt konferenciatermeket és rugalmas, készséges kiszolgáló-személyzetet biztosítunk. Napjainkban mind több cég és cégvezető gondolja úgy, hogy a képzés, csapatépítés, tréning befektetés a jövőbe. A munkatársak folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető multinacionális vállatok szemlélete a magyarországi tréningpiacot is növekvő pályára állította, mellettük a kis- és középvállalkozások is egyre inkább megjelennek vendégeink között. A Hotel Hasik csapata tizenöt éves tapasztalattal, Top 100-as vállalatok, vezető tréningszervező cégek referenciájával rendelkezik, családias mérete az indoor és outdoor tréningek ideális helyszínévé teszi, így méltán nevezheti magát konferencia-hotelnek. Szállodánk a kis létszámú vezetői tréningektől a 70-80 fős céges családi napokig a rendezvények széles körére kínál megoldást. Tegye feledhetetlenné rendezvényét, éljen a Hotel Hasik különleges ajánlatával! 60 fős létszámtól a szálloda lehetőséget biztosít a zártkörű rendezvényre, teljes szoba- és szolgáltatás kapacitásunk igénybevételével állunk vendégeink rendelkezésére (workshop, csapatépítés, indoor és outdoor programok, borkóstoló, esti zenés szórakozási lehetőségek, karaoke parti, műsoros est, hosszabbított wellness nyitva tartás, lovaglás).

Hotel Aranysas

Hotel Aranysas

A 2005. év legjobb konferenciaszállodája a magyarországi ***-os szállodák kategóriájában a Hotel Aranysas Üzletágunk 2011 ősze óta a kínál egyéni, valamint szervezeti készség- és képességfejlesztési programokat. A hagyományos tréningeken (csapatépítés, kommunikációs, értékesítés, együttműködési, konfliktuskezelési, tárgyalástechnikai, prezentációs, stb. ) túlmenően olyan saját fejlesztésű programokat is ajánlunk, amelyek újdonságokat jelentenek a partnereknek. Ilyen fejlesztésünk például a paradigmaváltás tréning, amely segítségével a résztvevők egy újfajta megközelítés sajátítanak el a munkájuk során felmerülő akadályok leküzdésére, valamint a stressz mentesítő regenerációs képzésünk is. A középvezetői tréning 2 napostól egészen 2x2 naposig minden igénynek megfelelően segíti a művezetők, középvezetők képzését, cégre és munkakörre szabottan. Ugyancsak folyamatosan korszerűsítjük ügyfélszolgálati tréningjeinket is, a személyes, telefonos ügyfélszolgálati programok mellett, illetve ezekkel kombinálva kultúraközi kommunikációs tematikát dolgoztunk ki. Szintén új elem out-door programjaink széles skálája, az élménytréningtől kezdve, a kreatív szabadtéri együttműködésen át, a valóban nagy kihívást jelentő túlélő tréningekig minden ügyféligényt kielégítünk.

Hotel Club Tihanyban

Hotel Club Tihanyban

Szállodánk hosszú évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi konferenciaturizmusnak. Magas színvonalú szolgáltatásainkkal számos hazai és külföldi megbízó elismerését vívtuk ki. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy a rendezvény jellegéhez igazodva ideális feltételeket biztosítsanak a sikeres és felejthetetlen itt-tartózkodáshoz. A Hotel Club Tihany páratlan lehetőség, ahol minden egy helyen megtalálható legyen szó munkáról, aktív kikapcsolódásról, vagy kellemes pihenésről!

Hirdetés
Hotel Frida Family

Hotel Frida Family

Kedves konferencia szervező látogatónk! Szállodánk a legalkalmasabb színtere lehet konferenciáknak, szakmai találkozóknak, tréningeknek és szemináriumoknak. Adottságaival egyedülálló ebben a tekintetben. 300 fős légkondicionált nagy konferenciaterem - lehetőség szerint ez két, illetve három kisebb részre is bontható -, ezenkívül rendelkezünk 2 db 40 fő és 4 db 30 fő befogadására alkalmas szekcióteremmel. Hogy miért válassza rendezvénye helyszínéül a Hotel Frida Family szolgáltatásait? - Versenyképes árakon, megbízható szolgáltatásokat nyújtunk - 300 fős nagy konferenciaterem adottsága - 9 db különböző méretű szekciótermeink adta lehetőség - Kollégáinkkal rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink, vendégeink igényeihez - Éttermünkben az otthon már megszokott 'Nagymama ízei' mellett különleges ételek is megtalálhatóak - A Balaton part különleges helyszín - A Frida család közel 30 éves szakmai tapasztalata - A Balaton kapujában vagyunk, 'Minek tovább menni, a Balaton itt kezdődik!' Helyszín és felszereltség: Felszereltség: Flipchart táblák (díjmentesen filcekkel és papírral), írásvetítő ,TV, videomagnó, DVD lejátszó, CD-lejátszó mozgatható álványokon, hangosítás és mobil mikrofonok, projektorok különböző méretű kivetítõ vászonnal, Internet WIFI free (fénymásolás, nyomtatás, fax külön kérésre az recepción megoldható)

Hotel kapitány

Hotel kapitány

A Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia 25 - 550 férőhelyes, légkondicionált, modern technikai eszközökkel ellátott konferenciatermei, illetve a Várkapitány Úr Nagy Lovagterme alkalmasak ülések, bálok, esküvők megrendezésére is. A 2010. júniusában elkészült vadonatúj, természetes megvilágítású Báltermünk 550 fő-ig alkalmas rendezvények, konferenciák lebonyolítására!

Hotel Villa Classica (Pápa)

Hotel Villa Classica (Pápa)

A Hotel Villa Classica Pápa barokk belvárosában, egy csendes mellékutcában helyezkedik el. A város kulturális és turisztikai látványosságai csupán karnyújtásnyira vannak szállodánktól. A 32 ízlésesen kialakított szobánk mellett: wellness és fitness részleggel, Safari klubbal, mediterrán teraszokkal, borospincével, illetve étteremmel és pubbal várjuk vendégeinket. Ráadásul a négycsillagos hotelünkben esküvők, továbbképzések, konferenciák lebonyolítására is van lehetőség! Keressen minket bizalommal!

Konferencia helyszín | Hotel Historia & Historante | Veszprém

Konferencia helyszín | Hotel Historia & Historante | Veszprém

A Hotel Historia**** &Historante termei 80 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához. A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében külön termet vagy jó idő esetén a hotel előtti szabadtéri teraszos területet ajánljuk. Hotel Historia**** &Historante megfelelő helyszíne egy üzleti találkozónak, ahol a folyamatosan megújuló étlapunk fogásai közül különleges étkezési igényű vendégeink is találnak maguknak megfelelő ételeket. De szállodánk megfelelő helyszínt biztosít pálinka kóstolókhoz, borkóstolókhoz, borvacsorákhoz és zenés estekhez egyaránt.

Konferenciahotel Pelion

Konferenciahotel Pelion

Az eredményes konferenciák, rendezvények kellékei a Hotel Pelionban: elegáns helyszín, technikai biztonság, ínyenc falatok, erős kávé, felüdítő masszázs, élénkítő squash, konferenciaterem, szekciótermek, szervezői tehetség. Üzletének profi háttere fél siker! Mit kínál Önnek az Aranynap Díjjal és Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Hunguest Hotel Pelion? Konferenciák, tréningek, meetingek, üzleti rendezvények szervezése mellett: wellness és fitness szolgáltatások, termálfürdő, élményfürdő, gyógybarlang, tenisz és squash pályák, személyi edzések, menedzserszűrések.

Tuti menü